(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2014)
Prin subiectul abordat în lucrarea de faţă ne propunem să subliniem rolul fundamental pe care îl joacă Biblioteca Ştiinţifică a USARB în facilitarea, din perspectiva noilor tehnologii informaţionale şi comunicaţionale, a vizibilităţii rezultatelor știinţifico-didactice a profesorilor universitari, care activează în cadrul USARB, Facultatea de Litere. Cercetarea se acsează pe impactul acestui produs în formarea viitorilor specialişti.