(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2024)
Comunicarea este consacrată problemei studierii cantitative și calitative a rezultatelor cercetărilor științifice efectuate în Biblioteca Știinţifică a USARB, utilizându-se înregistrările și selectările din motoarele scientometrice de căutare: Publish or Perish, Google Scholar, identificatorul ORCID, Instrumentul Bibliometric Naţional, rețeaua socială de colaborare între oamenii de știință Academia.edu şi sistemul „Indexul științific AD”. Analiza este efectuată pe baza datelor din perioada 2016-2024.