(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2024)
Identitatea online a utilizatorilor și securitatea pe internet este esențială pentru a crea un mediu online mai sigur, mai echitabil și mai rezistent. În comunicare sunt reliefate rezultatele sondajului Siguranţa online a utilizatorului, desfăşurat în februarie-aprilie a anului 2023 în Biblioteca Ştiinţifică a USARB.