(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2021)
În acest articol sunt prezentate principiile şi strategiile de promovarea on-line a cărții din bibliotecile universitare, municipale din Republica Moldova, Rusia şi România şi Biblioteca Naţională a Republicii Moldova. Sunt reliefate strategiile de promovare on-line a resurselor informaționale care influenţează modul de organizare al bibliotecilor, cerințele utilizatorilor și domeniile de cercetare. Promovarea on-line a cărţii oferă asigurarea accesului la tehnologiile moderne, crearea de noi instrumente de lucru şi servicii ce permit acordarea unui sprijin curricular la toate nivelurile academice şi învăţarea pe tot parcursul vieții.