(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2021)
În comunicare sunt valorizate resursele şi schema programului de formare a alfabetizării cercetării digitale EIFL pentru bibliotecari. Totodată este evidenţiat rolul Bibliotecii Ştiiinţifice în alfabetizarea cercetării digitale universitare şi sprijinirea cercetătorilor și studenților pentru a obţine rezultatele calitative în studii şi cercetării.