(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2020)
Bibliotecarul reprezintă factorul uman, elementul strategic de care depinde reuşita unei Biblioteci. El susţine şi se implică mereu în procesul de organizare şi transmitere a informaţiei, devenită în lumea contemporană un produs de valoare. Studiul dat reflectă modul de utilizare al Sistemului CZU în Biblioteca Ştiinţifică USARB, necesitatea atribuirii indicilor de clasificare tuturor documentelor ce le deţine BŞ USARB şi regăsirea lor ulterioară.