(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
În prezentare sunt relatate informaţii despre Forumul Managerilor din Sistemul Național de Biblioteci a Republicii Moldova, care a avut loc în data de 30 octombrie, 2019, precum şi Priorităţile naţionale ale anului 2020, Memoriu, aprobat de către participanții FMSNB, în care sunt stipulate sugestii și propuneri, adresate Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, în sprijinul soluționării problemelor prioritare pentru anul 2020.