(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
Odată cu dezvoltarea tehnologiilor de informare și comunicare Biblioteca Ştiinţifică USARB îşi modernizează serviciile oferite utilizatorilor prin expunerea acestora în mediul on-line. BŞ USARB oferă o gamă largă de resurse educaţionale: acces la pagina web, acces la bazele de date on-line, biblioteca digitală, repozitorii, bloguri. În prezentare se enumără instrumentele şi platformele prin care Biblioteca Universitară a dobândit vizibilitate la nivelul comunității pe care o deserveşte şi atractivitate pentru diverse categorii de utilizatori, lucru ce s-a făcut îmbinând valorile tradiţionale ale bibliotecii cu mijloacele moderne de comunicare, cu posibilitățile actuale de atragere a utilizatorilor spre lumea cărții