(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
Comunicarea prezintă un studiu comparativ a indicatorilor statistici pentru anii 2017 – 2018 prezentați de bibliotecile școlare din zona de nord a RM în Formularul „Cercetare statistică anuală № 6-c Activitatea bibliotecilor”.