(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
Comunicarea dată reprezintă un tablou statistic bine analizat a bibliotecilor şcolare din Republica Moldova în anul 2018. Autorul atenţionează asupra indicatorilor ce trebuie îmbunătăţiţi, în special achiziţia de carte, formarea profesională, atestarea personalului de specialitate.