(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2017)
Autorii au încercat să identifice care este rolul tehnologiei într-o instituție infodocumentară și cum influențează aceasta rămânerea în competiţie a bibliotecii. Biblioteca trebuie să emită permanent semnale către comunitate, să intensifice comunicarea şi să menţină atenţia utilizatorului. Acest lucru este posibil doar atunci când tehnologia este implicată în crearea de noi elemente şi servicii de bibliotecă.