Canva hands-on: tehnici aplicate pentru realizarea materialelor vizuale digitale (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2026)
Materialul prezintă tehnici și instrumente din Canva pentru realizarea materialelor vizuale digitale, cu accent pe utilizarea cadrelor, grilelor, machetelor (mockups), elementelor 3D și aplicațiilor integrate. Sunt explicate funcționalitățile acestora, modul de utilizare și exemple practice de aplicare în crearea prezentărilor, materialelor educaționale, promoționale și pentru rețelele sociale.