Inovație și interactivitate: Padlet în serviciul comunității academice a Bibliotecii Științifice a USARB (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2026)
Lucrarea prezintă platforma Padlet ca instrument digital interactiv pentru organizarea, partajarea și valorificarea resurselor informaționale în activitatea bibliotecilor. Sunt descrise etapele de creare și configurare a unui panou, opțiunile de structurare a conținutului și modalitățile de integrare a diverselor tipuri de resurse digitale, evidențiind utilitatea platformei în promovarea colecțiilor, instruirea utilizatorilor și colaborarea online.