Dimensiuni şi rezultate ale activităţii ştiinţifico-didactice la Facultătea de Drept şi Ştiinţe Sociale a USARB (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2026)
Prezenta lucrare valorifică rezultatele activității științifico-didactice ale cadrelor didactice din cadrul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Facultatea de Drept și Științe Sociale, reflectate în diversitatea publicațiilor elaborate și editate de-a lungul parcursului lor profesional. Studiul are în vedere analiza sistematică a producției științifice, evidențiind contribuția acestora la consolidarea cunoașterii în domeniile dreptului și științelor sociale. Este pus în evidență impactul academic și educațional al activității editoriale a cadrelor didactice, subliniind rolul esențial al acestora în promovarea excelenței universitare, în susținerea cercetării aplicative și în consolidarea prestigiului instituțional al USARB la nivel național și internațional.