Transformarea sălii de conferinţe a Bibliotecii Ştiinţifice a USARB în Sala „Regele Ferdinand I” (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2025)
Proiectul vizează modernizarea Sălii de Conferințe a Bibliotecii Științifice a USARB, redenumită „Sala Regele Ferdinand I”, prin amenajarea unui spațiu multifuncțional destinat diverselor tipuri de evenimente academice și profesionale. Inițiativa răspunde necesității de adaptare la cerințele actuale ale comunității universitare și contribuie la consolidarea rolului bibliotecii ca pol de dialog și colaborare interdisciplinară.