Educație europeană în mediul academic bălţean (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2025)
Centrul de Informare al Uniunii Europene (EU Info Centre) a modernizat infrastructura informațională prin conținut specializat, activități interactive și promovarea educației civice și academice. Este un spațiu accesibil publicului pentru informare corectă despre UE, inovare și mobilitate. Biblioteca digitală a platformei Oficiului pentru Publicații al UE oferă acces gratuit la mii de resurse online, extinzând serviciile dincolo de spațiul fizic. Provocările includ alfabetizarea informațională, combaterea dezinformării și formarea continuă a bibliotecarilor în context digital.