Depozitul principal al Bibliotecii Ştiinţifice a USARB – comunicarea şi păstrarea resurselor informaţionale (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2024)
Articolul oglindeşte o multitudine de activităţi desfăşurate de Depozitul principal al Bibliotecii Științifice orientate spre prezervarea, păstrarea patrimoniului documantar al Bibliotecii Științifice și servirea impecabilă a utilizatorilor. Sunt expuse informații despre calea parcursă de Depozitul principal timp de ani și decenii, la fel sunt caracterizate toate colecțiile speciale ale Dpozitului, demonstrându-se importanța fiecăreia.