Managementul schimbării în vremuri incerte (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2022)
În articol se relatează despre influenţa pandemiei provocată de covid-19 în instituţiile infodocumentare la nivel global, care a fost impactul pandemiei covid-19 asupra activității bibliotecilor din Republica Moldova şi cum a fost gestionat managementul de bibliotecă în perioada pandemică în Biblioteca Ştiinţifică USARB. Sunt revizuite produsele şi serviciile online noi create de către bibliotecari care au fost oferite şi furnizate utilizatorilor în această perioadă.