ASIGURAREA INFORMAŢIONALĂ ÎN PROCESUL DE DOTARE A LECTORATELOR 2016-2020 (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2021)
Articolul vizează realizarea asigurării informaţionale în procesul de Dotarea lectoratelor, (un serviciu foarte util pentru cadrele didactice), gestionat în cadrul Bibliotecii Ştiinţifice USARB. Catalogul electronic (Aleph), ORA USARB, Biblioteca Digitală, Bazele de date ştiinţifice, sunt instrumente principale de identificare a resurselor informaţionale în vederea sintetizării datelor privind Dotarea lectoratelor. Activitatea privind dotarea lectoratelor, care ca scop acoperirea bibliografică pentru noi discipline şi a celor cu o acoperire informaţională insuficientă în corespundere cu necesităţile utilizatorilor.