COLECŢIA DOMENIULUI TURISM. SALA DE LECTURĂ NR. 1 ŞTIINŢE SOCIOUMANISTICE ŞI ECONOMICE AL BŞ USARB: STUDIU BIBLIOMETRIC (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2021)
Cu deschiderea filialei Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iaşi, în mod evident o apărut nevoile de literatura din domeniul Turism. Organizarea acestui fond de carte în domeniul Turism în sala de lectură nr.1 Ştiinţe Socioumanistice şi Economice, este o prioritare pentru studenţi şi masteranzi înmatriculaţi la extensiune. Selectarea literaturii din domniul turism au pornit de la importanţa deosebită pe care literatura de specialitate o acordă dezvoltării destinaţiei turistice, ca premisă absolut necesară pentru prosperitatea prestatorilor de servicii turistice şi a comunităţii locale în general, precum şi pentru obţinerea unui nivel de satisfacţie ridicat la nivelul turistic.