REPOZITORIUL INSTITUŢINAL OPEN RESEARCH ARCHIVE (ORA) USARB: STUDIU BIBLIOMETRIC (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2020)
În articol este analizată completarea și utilizarea depozitului ORA USARB, structura și conținutul depozitului, algoritmul de căutare în ORA USARB, numărul de lucrări pe tip de document, numărul de autori introduși în depozit. De asemenea, sunt identificate avantajele creării repozitoriului.