CONŢINUTUL CONSUMULUI INFORMAŢIONAL ÎN MEDIUL UNIVERSITAR (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2020)
Studiul Conţinutul consumului informaţional în mediul universitar abordează cele mai importante probleme ale utilizatorilor BŞ USARB şi a fost realizat cu scopul de a îmbunătăţi accesul şi calitatea serviciilor oferite utilizatorilor în biblioteca universitară în urma creşterii gradului de consum informaţional.