LUNARUL BIBLIOTECILOR ŞCOLARE, AJUNS LA CEA DEA VIII-A EDIŢIE: EXPERIENŢE LOCALE (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
Autorul relatează despre Lunarul Bibliotecilor Şcolare: experienţe locale, ajuns la cea dea VIII-a ediţie şi cuprinde cele mai relevante activităţi desfăşurate în cadrul Lunarului din mai multe localităţi ale raionului Soroca.