COLLOQUIA BIBLIOTHECARIORUM IN MEMORIAM FAINA TLEHUCI LA BIBLIOTECA ŞTIINŢIFICĂ USARB (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
Comunicatul etalează modul de desfăşurare a Colloquia Bibliothecariorum In Memoriam Faina Tlehuci, ediţia a VII-a, care a cuprins două secţiuni: Colecţiile Bibliotecii - grija şi mândria unui adevărat bibliotecar şi Bibliotecile viitorului: posibilităţi infinite. Prin subiectele abordate şi mesajele lor, bibliotecarii au ţinut să aducă noi contribuţii la consolidarea instituţională, promovarea valorilor şi creşterea vizibilităţii Bibliotecii în comunitate.