5 APRILIE 2019. ȘEDINȚĂ DE MONITORIZARE A PROIECTULUI SERVICII DE SUPORT PENTRU REȚEAUA DE BIBLIOTECI: MODERNIZAREA BIBLIOTECILOR DIN ARMENIA, MOLDOVA ŞI BELARUS PRIN DEZVOLTAREA PERSONALULUI DE BIBLIOTECĂ ŞI REFORMAREA BIBLIOTECILOR (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
Comunicatul oferă informaţii despre Ședința de monitorizare a proiectului Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor din Armenia, Moldova şi Belarus prin dezvoltarea personalului de bibliotecă şi reformarea bibliotecilor, implementat în cadrul programului Erasmus+ Consolidarea capacităților în domeniul învățământului superior (2015 – 2018), care a inclus analiza rezultatelor implementării proiectului, recomandări şi soluţii pentru aplicarea la noi proiecte.