(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2015)
Studiul reprezintă o încercare de a aduce în prim plan lucrările marilor lexicografi de talie mondială ce se regăsesc în colecţia Bibliotecii Ştiinţifice USARB, subdiviziunea Documente în Limbi străine. Pierre Larousse, Noah Webster Jr., Konrad Alexander Friedrich Duden şi-au elaborat lucrările sale cu mare pasiune şi dăruire astfel încât ele au ajuns să fie cartea de căpătâi a multor generaţii de utilizatori dornici de a cunoaşte subtilităţile studierii unei limbi străine.