(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2026)
Lucrarea prezintă rolul Repozitoriului Instituțional ORA USARB și al Bibliotecii Digitale a Bibliotecii Științifice a USARB în facilitarea accesului deschis la resursele informaționale și în promovarea producției științifice instituționale. Sunt evidențiate obiectivele, structura, funcționalitățile și impactul acestor platforme digitale asupra proceselor de informare, cercetare și educație, precum și măsurile de asigurare a securității și conservării resurselor digitale.