(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2026)
Transformările tehnologice din mediul academic au determinat diversificarea metodelor de promovare a resurselor informaționale în bibliotecile universitare. Expozițiile informative online reprezintă o formă modernă de valorificare a colecțiilor și de facilitare a accesului la informație pentru utilizatori. Studiul analizează rolul expozițiilor online în promovarea resurselor academice și evidențiază avantajele acestora în raport cu expozițiile tradiționale. Sunt prezentate caracteristicile, instrumentele de realizare și impactul acestor expoziții asupra vizibilității colecțiilor și asupra interacțiunii cu utilizatorii.