(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2026)
Prezentarea evidențiază caracteristicile distinctive ale cărților de artă, subliniind valoarea lor documentară, estetică și culturală. Sunt analizate principalele categorii de cărți de artă, particularitățile procesului de realizare, criteriile de calitate, precum și recomandările privind conservarea și expunerea acestora în colecții și biblioteci.