(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2025)
Lucrarea examinează rolul bibliotecilor din instituțiile de învățământ general din zona de nord a Republicii Moldova în promovarea și implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD) incluse în Agenda 2030 a Organizației Națiunilor Unite. Sunt analizate inițiativele și activitățile educaționale, culturale și informaționale desfășurate de biblioteci școlare în sprijinul unei educații de calitate, al egalității de șanse, al incluziunii și al dezvoltării competențelor pentru o societate durabilă.