(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2021)
În acest articol este evidenţiat rolul formării profesionale. Sunt descrise acţiunile de formarea profesională continuă a bibliotecarilor BŞ USARB în perioada de criză pandemică şi evaluat aportul lor asupra perfecţionării profesionale a bibliotecarilor bălţeni