(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2021)
Prezenta lucrare va trata un aspect al dezvoltării resurselor informaţionale prin constituirea colecţiei patrimoniului documentar universitar din publicaţiile instituţionale şi de autor. Documentele pot fi accesate prin intermediul Colecţiei Depozit Obligatoriu Universitaria, Bibliotecii Digitale şi Repozitoriul Instituţional ORA USARB. Colecţia DOU are o funcţie dublă de arhivă a cunoştinţelor şi de promovare a noului prin susţinerea cercetării şi inovării.