(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2021)
Integrarea expoziţiilor online în procesul de promovare a valorilor culturale a neamului, valorificarea colecțiilor BŞ USARB, implicarea în educația estetică și dezvoltarea aptitudinilor cultural-creative a membrilor comunității, serviciilor, produselor, activităţilor în susţinerea proceselor educaţionale a Bibliotecii Ştiinţifice permite studiul evoluţiei succeselor înregistrate în domeniul ştiinţelor educaţiei artistice în USARB pe parcursul anilor 2010-2020.