(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2020)
Articolul cuprinde o retrospectivă, privind desfăşurarea Colloquia Bibliothecariorum „Faina Tlehuci” în perioada anilor 2013-2020, care se organizează anual în luna februarie. Autorul relatează principalele subiecte abordate în cadrul celor două secţiuni: particularităţile de dezvoltare a colecţiilor, studii bibliometrice asupra conţinutului colecţiilor, istoria şi prezentul cercetărilor bibliografice instituţionale, studii privind rolul donaţiilor şi a schimbului interbibliotecar în îmbogăţirea colecţiilor, precum şi despre noile tehnologii informaţionale şi comunicaţionale, care se aplică în Bibliotecă.