(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
În comunicare sunt prezentate informaţii despre sctructura, conţinutul, domeniul de aplica, metode de evaluare a impactului bibliotecii conform Standartulului SM ISO 16439:2018 „Informare și documentare. Metode și proceduri pentru evaluarea impactului bibliotecilor”, precum şi despre Ghidul în sprijinul implementării standardului respectiv. Acest standard internațional vizează impactul bibliotecilor asupra persoanelor, instituțiilor și societății.