(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
Comunicarea dată prezintă investițiile realizate în cadrul proiectului LNSS în vederea modernizării structurii informaționale a bibliotecii; asigurării accesului la informație; dezvoltării managementului cunoașterii; aplicării marketingului de bibliotecă prin dotare cu echipament tehnic a Bibliotecii Științifice USARB.