INTEGRAREA BIBLIOGRAFIEI ÎN SPAŢIUL MEDIACOMUNICAŢIONAL – NECESITATE OBIECTIVĂ ACTUALĂ - NAGHERNEAC, Anna; SCURTU, Elena (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2021)
Subiectul studiului vizează rolul, importanţa şi modalităţile de încadrare a bibliografiei cu toate normele sale în spaţiul media-comunicaţional. Sunt examinate particularităţile şi sensurile noi ale bibliografiei care se intersectează şi care crează o nouă realitate bibliografică, ce ar putea fi numită mediabibliografie. Partea aplicativă consemnează activitatea bibliografică a Bibliotecii Ştiinţifice USARB, produsele căreia sunt transferate în spaţiul media-comunacţional pentru căutări eficiente de informaţii.