ZIUA NAȚIONALĂ DE SENSIBILIZARE PRIVIND BIBLIOTECILE. PREMIILE BIBLIOTECARILOR USARB. ELENA HARCONIŢA, LAUREATĂ A PREMIULUI GALEX - STRATAN, Elena (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
În această prezentare autorul face o incursiune a evenimentelor de la şedinţa din cadrul Clubului BiblioSpiritus, care a fost consacrată mai multor evenimente sărbătorite: Ziua Naţională de Sensibilizare privind Bibliotecile, manifestare iniţiată în cadrul Proiectului LNSS, ajunsă la ediţia a 3-a prin care sunt promovate colecţiile, serviciile şi produsele bibliotecare, despre acordarea Premiului Naţional GALEX, categoria „Cel mai bun bibliotecar al anului 2018 din Sistemul Național de Biblioteci”, doamnei Elena Harconiţa, directoarea Bibliotecii Științifice a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți.