ASIGURAREA COMPETITIVITĂȚII ȘI RELEVANȚEI BIBLIOTECII PRIN TRANSFORMAREA DIGITALĂ (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2021)
Asistăm astăzi la transformarea bibliotecilor din biblioteci tradiţionale în biblioteci hybrid, biblioteci cu importante colecţii digitale ce îndeplinesc funcția de instituţii manageri ai informației şi cunoaşterii care își desfăşoară activităţile într-un nou context dominat de tehnologii. Transformarea digitală este singura cale ce poate asigura bibliotecii universitare competitivitatea și relevanță.