BIBLIOTECA DIGITALĂ – O CALE DE PROMOVARE A PUBLICAŢIILOR ŞTIINŢIFICE INSTITUŢIONALE ŞI DE AUTOR (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2021)
Biblioteca Digitală formează o parte integrantă a serviciilor Bibliotecii Ştiinţifice USARB, aplcând noi tehnologii pentru a oferi acces la colecţiile electronice.