ALGORITMUL ETAPELOR DE BIBLIOGRAFIERE/CERCETARE BIBLIOGRAFICĂ/IDENTIFICARE A DOCUMENTELOR TRADIŢIONALE ŞI ELECTRONICE (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2021)
În articol este examinată problema metodologiei cercetării bibliografice cu o varietate de metode, reguli şi norme, aplicarea cărora asigură succes profesional. Accentul este pus pe cercetarea tematică. Este conturat algoritmul identificării/cercetării tematice a documentelor cu o caracteristică detaliată a conţinutului etapelor de identificare.