SUSŢINERE METODOLOGICĂ ÎN VEDEREA ELABORĂRII DOCUMENTELOR INSTITUȚIONALE (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
Procesul de formare profesională continuă în cadrul Bibliotecii va conduce la crearea unei resurse umane competente, motivante și dezvoltate în contextul unei culturi organizaționale moderne, cu scopul de a oferi utilizatorilor servicii și produse de calitate. Lucrarea conţine recomandări privind POLITICA DE CERCETARE ÎN BIBLIOTECĂ, POLITICA DE FORMARE PROFESIONALĂ CONTINUĂ A PERSONALULUI DE SPECIALITATE DIN BIBLIOTECĂ şi PORTOFOLIUL SERVICIULUI.