RESURSE UTILE ON-LINE (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
Publicaţia pune accent pe publicaţii periodice profesionale autohtone şi străine, platformele electronice cu materiale didactice digitale pentru profesori, biblioteci electronice cu conţinuturi digitale, ce pot fi descărcate pentru diversificarea resurselor oferite de bibliotecile din învăţămân.