CURSURI DE FORMARE PROFESIONALĂ DE SCURTĂ DURATĂ LA BIBLIOTECA ŞTIINŢIFICĂ USARB (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
Articolul cuprinde o sinteză a Cursurilor de formare profesională Bazele Biblioteconomiei şi Ştiinţelor Informării (75 de ore) şi Tendințe actuale în activitatea bibliotecilor din Republica Moldova (75 de ore), care s-au s-au desfăşurat la Biblioteca Ştiinţifică a Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi în colaborare cu Secţia de Formare Continuă a USM.