PLATFORME EDUCAŢIONALE ON-LINE - SUPORT EFICIENT PENTRU INSTRUIRE ŞI CERCETARE (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
În articol se relatează despre platformele educaționale electronice care presupun accesul liber, tehnic şi legal, la conținuturile expuse de profesori, elevi, studenți, cercetători, capabili să-l utilizeze şi să stimuleze plenar activitățile date, de la infrastructură la valori. Sunt evidențiate perspectivele dezvoltării şi utilizării acestor resurse informaţionale.