Diversificarea formelor şi metodelor de comunicare a documentelor în biblioteca universitară - LÎSÎI, Ala; RĂILEANU, Ludmila; BARBAROŞ, Veronica (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2022)
În articol sunt reflectate cele mai importante forme şi metode de comunicare a documentelor în Bilioteca Ştiinţifică a USARB. Formele tradiţionale de comunicare a documentelor sunt completate de metode moderne de promovare a colecţiilor, scopul fiind promovarea colecţiilor bibliotecii, satisfacerea cerințelelor de informare, documentare, cercetare şi recreere a tuturor categoriilor de utilizatori.